Plakát, ponyva nyomtatás

Különféle média anyagok nyomtatása. Építési háló, plakát, poszter, öntapadós matrica, ponyva nyomtatás 320 cm masolat-samsung-288szélességig. Rövid határidővel dolgozunk.

Az egyedileg nyomtatható PVC alapú molinó nagy felületek dekorálását teszi lehetővé. Felülete nyomtatással vagy fóliavágott motívumok felragasztásával készülhet.

Kiállítási ponyvák tervezése, készítése.

Reklámponyváinkat -a kihelyezés helyétől függően- laminálva vagy a fokozottan nagy igénybevételnek kitett helyekre tartós, öntött ponyva anyagból készítjük.

 

A reklámponyvát szegve, ringlizve gyártjuk, hogy megfelelően ellenálló, tartós legyen a kültéri igénybevételekkel szemben.

 

A kültéri felhasználásra alkalmas háló a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenáll.

A háló szélessége hegesztéssel növelhető. Kihelyezését segítő alumínium gyűrűkkel való ringlizéssel, bújtatókkal rendelhető.

 

Laminálás, kasírozás

Nyomtatott felületű fóliáink tartósabbá tételére a felületet védőlakkal vagy védőréteg lamináló fóliával látjuk el, mely kívánság szerint lehet matt vagy fényes felületű.

Az elkészült ponyvákat Székesfehérváron és vonzáskörzetükben térítés ellenében kérésre fel is szereljük. A felszerelés és kiszállás díjairól érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

További képekért kattintson a referencia menüpontra, ahol megtekintheti munkáinkat!

 

masolat-samsung-1427samsung-1405